takes several clicks to return to previous page - FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 04-04-2015, 10:50 AM Thread Starter
Moped Rider
 
2turbo4u's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: ga
Posts: 31
takes several clicks to return to previous page

Whenever I open a thread and finish reading it, and hover my mouse over the back button a pop up says(tap2-cdn.rubiconproject/partner/scripts/Emily.html.....) don't remember the entire sentence. Then if I press the back button nothing happens but then if I do it again or third time it would finally take me back to the forum index where I wanted to go. My McAfee always show a blocked content memo on top of each page open even as I type this.

Last edited by 2turbo4u; 04-04-2015 at 10:54 AM.
2turbo4u is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 04-04-2015, 12:33 PM
F1 Driver
 
XCNuse's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 14,003
Definitely something on your end.

I've never had that issue; and a back button will never cause issues.
If McAfee is showing up... there's your problem.

'06 Whitewater Pearl build |
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
XCNuse is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 04-05-2015, 01:54 PM Thread Starter
Moped Rider
 
2turbo4u's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: ga
Posts: 31
It could be the McAfee ? I just don't know how to solve my problem.
2turbo4u is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 04-05-2015, 07:10 PM
F1 Driver
 
XCNuse's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 14,003
I honestly can't say, but it isn't forum related, it's obviously related to mcafee. See if there is a whitelist somewhere in the software, and just add mazda3forums.com to it. See if that fixes it.

'06 Whitewater Pearl build |
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
XCNuse is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 04-05-2015, 08:06 PM Thread Starter
Moped Rider
 
2turbo4u's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: ga
Posts: 31
Thanks XCNuse your always lending a helping hand.
2turbo4u is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 04-06-2015, 09:50 AM
FMV Admin
 
acctmaint's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 644
Garage
I would try clearing your cookies and browser history. It sounds like something is saved incorrectly in your cache.

Then run a scan of your computer, it should tell you what is infected and action it, if there is anything.

HB


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
acctmaint is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs > Misc > Site Suggestions / Problems

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello, previous mazda owner looking to return mo_mazda Introductions 0 12-27-2014 11:10 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome