Forum log in says i'm forbidden - FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 01-16-2014, 04:07 PM Thread Starter
Moped Rider
 
curving_edge's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Kansas City
Posts: 28
Forum log in says i'm forbidden

Error Log In:

"Forbidden

You don't have permission to access /forumdisplay.php on this server."

I am new and just joined a few days ago. I repeatedly have to try and log in 2-3 attempts for it to go through. And sometimes it gives me the message above.

Help a brotha! This sucks...

edit: When you click on 'New Posts' - It says there are none. Really? On an active site? You try it...

2013 Mazdaspeed 3 - Teck pack (Stock till warranty expires)
2006 Speed6 GT - Wife's car (Stock until she notices...)
2002 Miata (lots of mods): 8-2010/2-25-2014
curving_edge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 01-16-2014, 04:28 PM
F1 Driver
 
philrab's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Louisiana
Posts: 8,599
I get that occasionally, usually hitting the refresh button clears it up. Not sure why that happens.

2007 Phantom Purple hatch; JBR RMM/busihgs/shifter plate, Koni STR.t's, Michelin Pilot AS3's, Spin on oil filter conversion, stubby antenna, Kenwood KDC-X997 hu + Sundown Audio SA12 + Infinity speakers + JL 320.4 amp, debadged and door edge guards removed, Lamin-X + indy fog mod, aluminum AC knobs, DIY SRI, TRS 5000K HIDs, more coming.
Build Thread:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Newb Thread: please read this!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
philrab is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 01-16-2014, 04:33 PM
Le Mans: Prototype Class
 
ty2dayok's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Mass.
Posts: 1,803
I get the "no new post in 24hours" thing all the time.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ty2dayok is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 01-17-2014, 09:32 AM Thread Starter
Moped Rider
 
curving_edge's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Kansas City
Posts: 28
Cool. Glad I am not alone. But thought I could bring it up to help the dev out.


2013 Mazdaspeed 3 - Teck pack (Stock till warranty expires)
2006 Speed6 GT - Wife's car (Stock until she notices...)
2002 Miata (lots of mods): 8-2010/2-25-2014
curving_edge is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 01-17-2014, 10:12 AM
F1 Driver
 
XCNuse's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 14,003
The no new posts happens a lot when you're using multiple devices (particularly something like tapatalk)

Since I quit using tapatalk or using my phone at all for getting on the forum I haven't had that issue. I used to get it every now and again, but it always seemed to trace back to getting on with my phone for a bit, and then get on a computer.

'06 Whitewater Pearl build |
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
XCNuse is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs > Misc > Site Suggestions / Problems

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the FMVperformance.com : The site for all your Ford Mazda and Volvo needs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!!! I can not log on using FireFox D Bone Site Suggestions / Problems 4 09-10-2009 03:02 PM
Forbidden Kingdom jackie chan and jet li phan95 Lounge 41 04-19-2008 09:14 PM
LOG IN TIME BlackI4se Site Suggestions / Problems 1 08-16-2006 09:48 AM
Has anyone been able to log into yahoo? dioxviad Lounge 11 04-13-2004 01:34 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome